Om Uppbilda

Håkan Wetterö

"Det man gör mycket
blir man bra på."

Hej,

Jag heter Håkan Wetterö, är 53 år och bor i Jönköping med min fru och en lurvig hund (utflugna barn).  Som du kanske redan vet, så arbetar jag mot mobbning, kränkande behandling och trakasserier. Jag är utbildad idrottslärare och har arbetat som förstelärare i idrott på Talavidskolan i Jönköping. Sedan 1991 (när jag blev pedagog) har jag alltid arbetat mot mobbning och utanförskap.  2008 tog det arbetet andra dimensioner när jag gick Olweusinstruktörsutbildningen. Dessutom har jag ett antal högskoleutbildningar med inrikting på mobbning både på högskolan i Jönköping och Linköping. Jag är utbildad i RUM- metoden (certiferad), Faktaundersökning (Licenserad) och KAKS (diplomerad). Dessa utbildningar är rättssäkra metoder vi utredningar på arbetsplast. Jag är alltid uppdaterad på den senaste forskningen och eftersom jag är ute mycket i verksamheten blandar jag beprövade metoder, erfarenhet och forskning för att hitta rätt metod just för uppdraget.

Under några år arbetade jag mer eller mindre på heltid inom Jönköpings kommuns utbildningsförvaltning som konsult och föreläsare i ett mobilt antimobbningsteam. Föreningslivet har jag arbetat med i hela mitt vuxna liv. Dels som fotbollstränare och dels som tränare i utförsåkning. 

Idag arbetar jag på heltid med att Utreda Kränkande särbehandling/trakasserier på arbetsplats och skola, utbilda, föreläsa, konsultera och rådgivning av arbetsplatser, skolor och föreningar mot mobbning och kränkande behandling. De flesta uppdragen jag har är  är utredningar om kränkande särbehandling på arbetsplast. Se länk

Utbildning

Högskola

Idrottsledare

Antimobbning

Om Uppbilda

Gäller det skola, arbetsplats eller förening?

”Med kunskap kan vi förändra arbetsmiljö, människor och värdegrund” 

Uppbilda erbjuder utbildning, föreläsning, utredning och uppföljning för skolor, arbetsplats och föreningar. Vi skräddasyr efter ert behov. Nyfiken? Varmt välkommen att ta kontakt med oss.